Tekstservice

De huidige bezoeker leest nauwelijks meer op internet, het scant de teksten. Essentieel is daarom uw boodschap bondig te presenteren, precies op de juiste positie. Doorlopend wordt er onderzoek gedaan naar de waarnemingen van mensen die actief op internet zijn. Akara is bekend met de dieper liggende redenen die het gedrag van de bezoekers beïnvloeden. Als klant kunt u rekenen op onze expertise.

Webdesign | Teksten

Tekst schrijvers

Tekstschrijvers zijn kunstenaars, ze kunnen toveren met woorden. Een goede zinsopbouw, weloverwogen woordkeuzes en foutloos geschreven. Akara heeft contacten met verschillende tekstschrijvers met ieder een eigen specialiteit of bekend zijn binnen een bepaalde branche. En ding hebben ze gemeen: het zijn keien in het (her)schrijven van teksten voor websites.

Vertalingen

Een service van Akara: de teksten, tegen kostprijs, laten vertalen door erkende vertaalbureaus. Selectie vindt plaats op basis van de content en gewenste talen. U kunt zich richten op de Nederlandse versie terwijl Akara zorg draagt voor de verwerking en implementatie van de internationale teksten.

Meer informatie over teksten

 Inschrijven nieuwsbrief