Nieuwsbrieven


Lancering van nieuwe gTLD’s
Nieuwe gTLD's Informatie over de nieuwe extensies!
Op de website van de ICANN vindt u alle informatie over deze nieuwe extensies. Een compleet overzicht van aangevraagde extensies vindt u hier (zie eerste kolom 'TLD'). Een duidelijk overzicht van registreerbare extensies vindt u op voorregistratie.nl. Door op een extensie te klikken krijgt u meer informatie te zien.

Interessant voor u?
Er is geen eenduidig antwoord te geven over de zin van een domeinnaam waarbij de extensie het doel versterkt. Redelijkerwijs mag aangenomen worden dat zoekmachines er, op termijn, rekening mee gaan houden in de resultaten. Zo sluiten wij niet uit dat bijvoorbeeld bij een zoekopdracht op “webshop fietsen” de domeinnaam fietsen.shop een hogere ranking krijgt dan fietsenwebshop.nl
Hoe aanvragen?
Wat moet u doen?
Er zijn extensies waarvoor een sunriseperiode geldt. In het kort komt het er op neer dat merkhouders voorrang krijgen. Om daarvoor in aanmerking te komen moet hiervoor een aanvraag ingediend worden bij The Trademark Clearinghouse.
Daarnaast kunnen voor veel extensies nu al pre-registraties ingediend worden. Zodra de extensie dan beschikbaar komt voor (vrije) registratie worden automatisch uw ingediende domeinnamen aangevraagd.
Voor alles geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

De tarieven verschillen per extensie evenals het moment waarop deze beschikbaar komen voor registratie. Geef de, voor u, interessante domeinnamen door aan Akara en u ontvangt de informatie voor zover die (nu) bekend is. Denk hierbij ook aan domeinnamen die mogelijk waardevol worden. Bij toewijzing hiervan kunt u bijvoorbeeld gratis gebruik maken van onze verkoopsite justone.eu

Vriendelijke groet, Akara Webadvies

  Dit venster sluiten
 Inschrijven nieuwsbrief