Nieuwsbrieven


Versturen van nieuwsbrieven - nieuwe regels
Met ingang van 1 oktober 2009 is in Nederland de nieuwe telecomwet van kracht. Hierin is, onder andere, vastgelegd dat bedrijven geen ongevraagde e-mail aan andere bedrijven meer mogen zenden.

Strikt genomen bent u als nieuwsbrief verstuurder verplicht om na te gaan of uw relaties nog wel bericht willen worden via dit medium.

U kunt uiteraard in uw eerstvolgende nieuwsbrief, uw relaties op de hoogte stellen van deze nieuwe telecomwet en bijvoorbeeld via een link de lezer de mogelijkheid geven om zich af te melden. Wij kunnen dit voor u verzorgen indien gewenst!

Hierbij willen wij u ook vragen om ons te laten weten of u bezwaar heeft tegen het verder ontvangen van onze nieuwsbrief. Wilt u in de toekomst voorzien blijven van informatie op het gebied van nieuwe wetgeving, leuke ideeŽn en acties via onze nieuwsbrief dan hoeft u niets te doen en blijft u gewoon ingeschreven.

Heeft u bezwaar tegen het verder ontvangen van onze nieuwsbrieven dan kunt u zich hier afmelden. U wordt dan direct uit ons mailbestand verwijderd.

Gratis USB-stick!
Wist u dat u uw abonnementen bij Akara kunt betalen door middel van automatische incasso? Omdat wij de abonnementen halfjaarlijks factureren (1 april en 1 oktober) weet u precies waar u aan toe bent. Wel zo makkelijk en als u zich hiervoor aanmeldt wordt u beloond met een gratis USB-stick!

Ja, ik wens ook een gratis USB-stick te ontvangen.

Overal toegang tot uw mail
Wist u dat u via de website van Akara kunt inloggen op diverse functionaliteiten?

Zo hebben alle klanten van Akara, die een POP-mailbox, hebben de beschikking over een Webmail-account. Dit betekent dat u eenvoudig vanaf iedere plek, met internet toegang, uw e-mail kunt lezen en beantwoorden. Ook uw Webmail-account is standaard voorzien van antivirus software en SPAM filters.

Inloggen kunt u op onze website www.akara.nl (links onderin).


  Dit venster sluiten
 Inschrijven nieuwsbrief