Nieuwsbrieven


NIEUW! AKARA Enquête Module
Nieuw! Akara's Enquête Module. Bent u nieuwsgierig naar wat de klanten eigenlijk van uw diensten vinden? Wilt u graag weten op welke wijze u uw dienstverlening kunt verbeteren of op welke punten uw bedrijfscommunicatie verbeterd zou kunnen worden?

Onze nieuwe service maakt het mogelijk een interactieve uitwisseling aan te gaan met uw persoonlijke klantenbestand. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan het houden van een enquête onder uw eigen clientèle. En zodoende gemakkelijk zelf een klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren.

Op deze wijze bent u voortaan voorzien van voldoende feedback om bijvoorbeeld uw service te kunnen optimaliseren.

De Enquête Module laat zich gemakkelijk implementeren via het gebruiksvriendelijke beheer van uw website. Vervolgens kunt u geheel naar eigen inzicht, wens en behoefte zelf een vragenlijst aanmaken. De dan verkregen resultaten laten zich eenvoudig inzien en vergelijken door middel van grafische weergaven.

Wij zijn ervan overtuigd dat het soms nodig is om de wederzijdse betrokkenheid te vergroten. Feedback van uw zakelijke relaties is onontbeerlijk voor een succesvolle samenwerking.

Belt u gerust voor meer informatie. Tel. 0522 - 480427
Contact via onze websiteACTUALITEITEN • Weblog AKARA
"Conversie, één van de kernwoorden in de online wereld, variërend van online aankoop van producten op E-commerce sites tot online solliciteren op corporate websites. Afgelopen weken hebben er meerdere events over dit onderwerp plaatsgevonden. In dit artikel worden een aantal tips op rij gezet voor het verbeteren van de conversie op je website."

lees verder

"De Google Barometer geeft inzicht in het actuele zoekgedrag van Nederlanders. De zoektrends worden afgezet tegen macro-economische indicatoren. Google Barometer is speciaal gericht op de Nederlandse markt en maakt gebruik van Google Insights for Search. De automatisch gegenereerde zoektrends vormen zogenaamde trendlijnen. De verschillende lijnen moeten inzicht geven in het zoekgedrag per branche."

lees verder

"Iedereen kan te maken krijgen met Buma/Stemra. Of het nu gaat om een kapper die met muziek sfeer wil creëren in zijn zaak, of om een kroegbaas die een leuk bandje wil laten optreden in zijn café. Buma/Stemra is de belangenbehartiger van muziekauteurs in Nederland. Vorig jaar veroorzaakte deze, door sommigen verguisde organisatie, nog behoorlijk wat opschudding door plotseling vanuit het niets bloggers te factureren voor het gebruik van bepaalde muziek."

lees verder

AKARA Innovaties • Barcode Scanner Module
Samen met onze klanten proberen we bij Akara toch regelmatig om tot bijzondere oplossingen te komen. Vaak komen hier dan uiteindelijk weer nieuwe webproducten uit voort. Zo ook onze Barcode Scanner module. Een innovatief product voor iedere ondernemer!

In een barcode kunnen alle gegevens van een artikel worden opgenomen. De codes kunnen eenvoudig door een kleine scanner gelezen worden en de software zorgt ervoor u alle gegevens direct bij de hand heeft. Zo kan er gelijk een factuur worden gemaakt en wordt de voorraad gecontroleerd.

Uitermate geschikt voor het beheer van iedere webshop! Deze module laat zich goed combineren met WebwinkelPlus. Met een gekoppeld consignatiesysteem heeft u geen omkijken meer. U hoeft alleen maar uw vooraad op peil te houden. Efficiency top!

AKARA Deze Zomer • 'Hot Or Not'
Akara helpt u de zomer door. U kunt natuurlijk ook deze zomer, heet of niet, weer gewoon dagelijks bij ons terecht met al uw vragen over uw website of het internet.

Wilt u graag meer informatie? Wij zijn dagelijks bereikbaar tijdens kantooruren. Onze medewerkers voorzien u graag persoonlijk van advies over alle producten.

Voor administratieve verzoeken en vragen over webhosting informeert u het beste naar Louisa Hengstum. Mocht u vragen hebben over technische zaken en webdesign dan kunt u contact opnemen met Michel Snippe of Jeroen Bos. Voor alle vragen met betrekking tot webdesign en vormgeving kunt het beste vragen naar Rick Wedzinga. Voor eventuele vragen met betrekking tot tekstuele inhoud en content informeert u naar Cary Cornfield.

Alle lopende zaken worden zoals gewoonlijk waargenomen door André Kreuze.     
ACTIE! Enquête Module
Recente Projecten
De Zilveren Maan is een stichting die in Balkbrug een schitterende boerderij uitbaat. Een Saskische boerderij waarin behalve een gastvrij gasthuis ook een uitgebreide spirituele en therapeutische praktijk en is gevestigd. Liefhebbers van de natuur kunnen er genieten van de prachtige rustrijke omgeving in Het Reestdal!

Apartz Het idee achter deze galerie uit het zuiden des lands is dat alle nog niet verkochte kunst in principe een herkansing verdient. Akara maakte een website in een gedistingeerde donkere kleur die uitstekend bij de aard van het project past!

Heidijk Rekreatie Sinds 1998 is dit sympathieke bedrijf gevestigd aan de Brouwersstraat in Beneden-Leeuwen. De site van deze caravanspecialist en camperboer heeft een compleet nieuw uiterlijk gekregen en is bovendien voorzien van zeer uitgebreide informatie en compleet nieuwe functies!

Eénoudervakantiegids.nl Akara maakte een nieuwe site voor deze organisatie die zich bezighoudt met het aanbieden van reizen en activiteiten voor singles. Eénoudervakantiegids.nl brengt het reisaanbod van gerenommeerde touroperators bij elkaar. Zo zoek je eenvoudig en snel uit het grootste vakantieaanbod van dé eenouder-reisspecialisten, die weten wat éénoudergezinnen van hun vakantie verwachten!

ActieDent Actiedent is een zakelijke website bedoeld voor de tandtechnische wereld. Er is talloze informatie te vinden over diverse productlijnen. Men kan online tanden en kiezen bestellen, men kan kiezen uit een groot aantal modellen in diverse kleuren. Akara heeft hiervoor een volledig nieuw bestelsysteem ontwikkeld, waarvan de 'wizard' het meest bijzonder is. Als men een bepaald model boventand kiest, dan worden hier automatisch alle overige matchende modellen bij getoond!

  Dit venster sluiten
 Inschrijven nieuwsbrief