Nieuwsbrieven


NIEUW! Call Me Now. Gratis belservice!

Een prima aanvulling op de communicatieve potentie van uw website is de toevoeging van een button die van een bezoeker van uw website een bellende klant maakt!! Een Call Me Now maakt het mogelijk dat een bezoeker van uw website op het formuliertje zijn of haar telefoonnummer invult waarna er terstond een telefoonverbinding tot stand komt tussen deze bezoeker en een door u verkozen telefoonnummer. Meer informatie..

Internet Explorer 8 al weer gekraakt

Internet Explorer 8 werd door Microsoft aangekondigd als een browser met sterk verbeterde beveiliging. Echter al na enkele dagen na de release werd de browser al gekraakt tijdens de hackwedstrijd Pwn2Own. Microsoft, heeft laten weten op de hoogte te zijn van het lek en kondigde een patch aan die het euvel moet verhelpen.

Markplaats kraakt in haar voegen

Marktplaats barst uit zijn voegen in deze tijden van economische neergang. De publicatie van nieuwe advertenties duurt daardoor soms uren.

De laatste weken loopt de website van de grootste online handelsplaats van Nederland moeilijk. Door systeemproblemen duurde het soms uren voordat advertenties op de site verschenen.

Volgens een woordvoerder van Marktplaats was er zondag 1,5 uur lang een storing voor mensen die een advertentie wilden neerzetten. De site is overbelast door het grote aantal mensen dat advertenties probeert te plaatsen. “Het was even teveel voor ons systeem waardoor er een softwareprobleem optrad.”
ACTIE!
ACTUEEL
25% meer webwinkels
Nederlandse consumenten gaven vorig jaar voor 4,85 miljard euro uit bij webwinkels en postorderaars. De Nederlandse Thuiswinkelorganisatie verwacht dat die groei dit jaar aanhoudt en uitkomt op 6 miljard euro. Dat blijkt uit de onderzoekscijfers van Blauw Research die Thuiswinkel.org vandaag publiceert.
Lees meer

RECENTE PROJECTEN

Singlevakanties online! Een actieve vakantie? Beauty, Body en Mind? Culinair er op uit? Een mooie Stedentrip of heel basaal lekker een aantal dagen helemaal los op stapvakantie met een aantal leuke en gezellige medesingles? Dat zou zomaar kunnen. We moeten tenslotte allemaal wel eens even de boel de boel laten en genieten van een klein beetje vrije tijd...

Lees meer

  Dit venster sluiten
 Inschrijven nieuwsbrief