Nieuwsbrieven

Deze service stelt u in staat om uw folders, catalogi of brochures in een digitale editie op een grafisch zeer aantrekkelijke manier op internet te publiceren.
U stelt een bezoeker van uw website in staat om op een toegankelijke manier door uw brochure te bladeren.
Digitale brochure in eigen huisstijl
U biedt ons uw drukwerk aan in PDF formaat en wij converteren dit in een digitale flash-versie. Deze versie kan volledig in de kleuren van uw huisstijl worden uitgevoerd, inclusief de weergave van uw eigen logo. Na uw goedkeuring plaatsen wij deze versie op een door u te verkiezen locatie op uw website.

Service voor uw klanten
Uw bestaande klanten kunnen snel en effectief kennis nemen van uw publicaties. Publicaties die u wellicht aanvankelijk alleen in een papieren versie ter beschikking stelde.

Genereer meer leads
Door een gebruikersvriendelijke versie van bijvoorbeeld uw folder online te plaatsen bereikt u op een meer indringende en effectievere wijze potentiŽle klanten. Ervaringscijfers hebben inmiddels uitgewezen dat deze digitale presentaties langer en meer aandachtig worden gelezen dan in welke vorm dan ook.

Hoe werkt het
U biedt ons uw drukwerk aan in PDF formaat en wij converteren dit in een digitale flash-versie. Na uw goedkeuring plaatsen wij deze versie op een door u te verkiezen locatie op uw website.

Online demo
Om de beleving van een digitale flash-brochure goed te kunnen beoordelen hebben wij voor u een demo online geplaatst.

Prijzen
Op onze tarieven voor digitale brochures, is tot en met 1 augustus 2008, een korting van 25% van toepassing! Prijzen zijn afhankelijk van het aantal pagina's en afmeting van uw publicatie en integratiewijze in uw website.

Wij zien uw offerte-verzoek graag tegemoet, met vermelding van het aantal pagina's en afmetingen.

  Dit venster sluiten
 Inschrijven nieuwsbrief