Digitale showroom

Nederland is een van de landen met de meeste internetaansluitingen. Er zijn vele voordelen van het online shoppen: uw shop is 24 uur dag open en men kan zich, vrijblijvend, oriënteren zolang men wil.

Het is derhalve belangrijk uw producten, objecten en/of diensten zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk op het internet te profileren.

Ervaar de eenvoud en vraag om een demo!

Ict-toepassingen | Digitale Showroom

Occasion- en huizenmodule

Speciaal voor automobielbedrijven is er een standaard module ontwikkeld waarmee snel en eenvoudig occasions online gezet kunnen worden. Het systeem werkt bijzonder intuïtief: met enkele muisklikken staat de occasion in de digitale showroom. Daarnaast kunt u auto's invoeren die nog niet binnen zijn, ze kenmerken als 'verkocht', een auto extra onder de aandacht brengen, meerdere foto's toevoegen, geïnteresseerden laten reageren, e.d.

De beschreven module is eveneens beschikbaar voor het presenteren van objecten (ideaal voor makelaars), caravans, motoren en campers.

NIEUW: een module waarmee u filmpjes kunt toevoegen! Na het uploaden wordt deze geconverteerd en gepresenteerd als flash movie. Deze techniek is vergelijkbaar als YouTube en een ware aanwinst voor uw digitale showroom.

Meer informatie over digitale showroom

 Inschrijven nieuwsbrief