Beschikbaarheid

Of het nu gaat om verkoop, de verhuur van accommodaties, het aanbieden van reizen of om welke beschikbaarheid dan ook: de bezoeker verwacht dit online te kunnen raadplegen.

Speciaal voor de recreatie- en reisbranche heeft Akara een aantal modules ontwikkeld. Van systemen voor aanbieders van enkele objecten tot complexe systemen voor campings en bungalowparken als ook systemen voor de reisbranche.

Ict-toepassingen | Beschikbaarheid

Verwerken/koppelen

Tijdens de realisatie wordt rekening gehouden met het importeren en/of exporteren van data. Voor bijvoorbeeld de reisbranche wordt voldaan aan de G7 XML standaard. Eveneens is het mogelijk data uitwisseling te laten plaatsvinden met interne systemen.

Online reserveren of boeken

Nadat een reservering/boeking heeft plaatsgevonden worden de gegevens verwerkt. Van een bevestiging per mail tot bijvoorbeeld een volledig automatische verwerking inclusief het genereren van facturen.

Eveneens kunnen er automatisch after-sale mails verstuurd worden waarin bijvoorbeeld de klant aangemoedigd wordt een enquête in te vullen of de belevenissen en ervaringen door te geven.

Meer informatie over beschikbaarheid

 Inschrijven nieuwsbrief