Content Management Systeem (t/m 05-02-2009)

Nu: TWEE MAANDEN GRATIS *

Zelf uw website onderhouden met Akara SiteManager ?

Met Akara SiteManager kunt u zelf de tekst en afbeeldingen op de pagina's van uw website aanpassen. Deze gebruikersvriendelijke module, die aan uw website wordt gekoppeld, kunt u gebruiken vanaf iedere computer met internettoegang. Daarnaast is er voor het gebruik geen speciale kennis vereist.

Onafhankelijk van derden heeft u nu met Akara SiteManager volledige controle over de inhoud van uw eigen website. De webbased module waarmee uw website actueel en aantrekkelijk kunt houden is vanaf 1 januari 2009 beschikbaar.

Akara SiteManager en Google
Het is natuurlijk een plezierige gedachte altijd direct zelf te kunnen beschikken over de mogelijkheid teksten en afbeeldingen op uw website te kunnen aanpassen. De bezoekers van uw website zullen een actuele website zeker ook waarderen en met de verwachting van vernieuwing eerder naar uw website terugkeren!

Zeker niet onbelangrijk is, dat het onderhoud aan uw website zeker ook Google niet ontgaat; Een regelmatig bijgewerkte website krijgt een betere waardering van zoekmachines. Onderhoud plegen is dus beter gevonden worden!!

Wilt u zich helemaal gaan toeleggen in de strijd voor een betere Google-ranking, dan biedt Akara Sitemanager ook voor u de mogelijkheid om de Titel en Meta- informatie te wijzigen.

Voordelige introductie-aanbieding
Vanaf 1 januari 2009 is Akara Sitemanager de eerste 2 maanden volledig GRATIS*. aan te bieden. Er is al een SiteManager-abonnement vanaf nog geen € 10,-* per maand !! Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw website? Vul hier het contactformulier in met uw gegevens en wij doen u een voordelig aanbod.

*) bij een tweejarig abonnement, maximaal 4 pagina’s

Meer info

Gepost op: 30-12-2008 | volgende actietoon meer acties
 Inschrijven nieuwsbrief