ACTIE: Fotoboek 15 % korting (t/m 31-12-2008)

Thema: CMS modules

Aankomende weken zal Akara Webdiensten een aantal acties lanceren met een vast thema, namelijk Content Management (CMS). Deze week; Het Fotoboek.

Wat is een fotoboek?
Een fotoboek is een module die u in staat stelt eenvoudig zelf foto’s te publiceren op uw website.

De module heeft de mogelijkheid om naar onderwerp of thema diverse reeksen foto’s te publiceren waarbij u zowel de fotoboeken als de foto’s van een onderschrift kunt voorzien.

Vanzelfsprekend wordt onze fotomodule geïntegreerd in de vormgeving van uw website.

Volledig automatisch en gemakkelijk te bedienen
Onze fotoboekmodule verkleint de door u ingevoerde foto's automatisch (thumbnails) en zorgt ervoor dat de foto’s vergroot worden wanneer er op wordt geklikt.

Waarom een fotoboek?
Een fotoboek is één van de mogelijkheden om uw website levendig, actueel en aantrekkelijk te houden voor bezoekers.
Daarnaast krijgt uzelf meer en direct controle over de inhoud van uw website hetgeen de betrokkenheid zeker zal stimuleren.
Zoekmachines registeren wijzigingen en onderhoud aan uw website en zullen een regelmatig bijgewerkte website gaan waarderen met een hogere ranking, hetgeen u weer zult merken in uw bezoekersaantallen.
Een fotoboek kunt u bijvoorbeeld gebruiken om uw producten te presenteren, maar ook om uw jaarlijkse personeelsuitje weer te geven. Mogelijkheden te over.

Demo
Om u een idee te geven van de mogelijkheden van onze fotoboekmodule hebben wij voor u een demo ingericht.
Zie ook eens: Gerben Buiter Transport

Extra Voordelig
Wij hebben in de aankomende themaweken van het CMS onze modules extra voordelig geprijsd door 15% korting op onze standaardtarieven toe te passen. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw website? Vul hier het contactformulier in met uw gegevens en wij nemen contact met u op.

Meer info

Gepost op: 14-11-2008 | volgende actietoon meer acties
 Inschrijven nieuwsbrief