Mobile website 10% korting! (t/m 13-11-2008)

Wat is een mobiele website?
Een mobiele website of minisite is een website die geschikt is om te bekijken op de mobiele telefoon (smartphone), pda of blackberry.

Deze sites zijn zodanig geoptimaliseerd dat ze perfect worden weergegeven en functioneren op mobiele aparaten.

Spectaculaire groei Mobiel internet
Door het wegvallen van technische en commerciële beperkingen, is er sprake van een doorbraak van Mobiel Internet. Het daadwerkelijke gebruik van mobiele websites in Nederland begint nu serieuze vormen aan te nemen.

De introductie van betaalbare flat fee abonnementen (mobiel internetten voor een vast bedrag per maand) en de komst van steeds betere telefoontoestellen en de beschikbaarheid van zoekmachines als Google Mobile hebben dit proces versneld.
Bij van de presentatie van de eerste kwartaalcijfers van KPN werd ondermeer de groei van het data verkeer uitgelicht. KPN ziet spectaculaire stijgingen van tussen de 50 en 100% per jaar in dataverbruik. Deze stijgingen zijn naast sms voornamelijk toe te schrijven aan het gebruik van Mobiel Internet.

Waarom een mobiele website?
Volgens het OMI (Open Mobiel Internet Initiatief) waren er in juni 2008 al 1.6 MILJOEN actieve mobiele internetters. Gezien het feit dat de afgelopen maanden flat fee Mobiel Internet op de meeste abonnementen voor mobiele telefonie nagenoeg standaard is geworden is de verwachting dat het gebruik van Mobiel Internetten zich verder explosief zal ontwikkelen. Met andere woorden, er ontwikkelt zich nu een nieuw communicatiekanaal die ook uw doelgroep kan bereiken via een mobiele website.
 
Tijdig instappen
Akara ontwikkelt al geruime tijd minisites, door bestaande websites in mobiele vorm te gieten of nieuwe varianten van websites te ontwikkelen die geschikt zijn voor Mobiel Internet. Akara biedt u nu de mogelijkheid om op een voordelige manier in te stappen in deze actuele internetontwikkeling door deze maand 10% KORTING te bieden op de bouw van een minisite. Daarnaast kunt u het eerste jaar GRATIS gebruik van het .mobi domein (deze actie is geldig tot 1 november 2008).

Wilt u meer informatie over het toegankelijk maken van uw website voor Mobiel Internet ?

Meer info

Gepost op: 01-10-2008 | volgende actietoon meer acties
 Inschrijven nieuwsbrief